Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl

2018. augusztus 14. 09:55 - GördülőArcvonások

Gördülő Arcvonások - Menczel Andrea színművész (2018) Győri Nemzeti Színház, Szegedi Nemzeti Színház

Menczel Andrea színművésszel nyári szünetében, a nehéz győri búcsú időszakában beszélgettünk egy jót.

menczel_andi_1.jpg

"Nagyon visszahúzódó gyerek voltam. Az óvodában is én voltam a bokor, meg a fa, hogy ne beszéljek..."

PODCAST

A közönségnek még egy része biztosan nem tudja, hogy az idén kapott közönségdíjjal ( Taps-Díj ) búcsúztatta el Győr színházszerető közönsége.
7 év győri játék után idén búcsúzott el a Győri Nemzeti Színháztól, ahol számos sikerdarabban alakíthatott. Ősztől ugyan még az Abigélt átvíve nem kell rögtön elbúcsúznia tőle  a Győri közönségnek, de következő évadja már a Szegedi Nemzeti Színházban fog újabb feladatokat hozni.

Régóta terveztünk valami közös megmozdulást, most a nyári szünetben pedig csak ezért ült vonatra, hogy beszélgethessünk a gyermekként még visszahúzódó lányról, a stúdiós évekről, a nagyszülői beteljesülésről. A győri sikerévekről, Angyal sétáról. Sok komoly rész mellett akadt azért vidámkodás is bőséggel. A beszélgetés végén pedig a kezdeti riadalom után átülve a volán mögé, feloldottunk párat a vezetés iránti félelmeiből is.

Főcímzene: Popper Péter
Hang keverés: Abdai Bálint

Együttműködő partnerek: 

Toyota Iniciál Autóház Kft.
ADVESPHOTO Webáruház


Tartalom
0:00 Ajánló 0:35 Főcím 3:35 Az Új Színház stúdiójából az idegen Győrbe 5:32 A kezdetek - "Nagyon visszahúzódó gyerek voltam. Az óvodában is én voltam a bokor, meg a fa, hogy ne beszéljek..." 7:25 A nagymama elveszett színészi ambíció. Mert a színésznők olyan életet élnek. 8:25 Az új iskola és nagy megnyílás. Majd a kétéves várólista a drámastúdióra. 12:52 A nagyszülői beteljesülés, hogy az unokája színésznő lett 15:35 Az igazi nagy sikerek Győrben és az idei búcsú a Győri Nemzeti Színháztól 18:30 7 év győri játék után egy új lehetőség "Én először inkább nemet mondtam, mint igent." Forgács Péter megerősítése könnyítette meg a döntést, hogy jó szívvel írhasson alá Szegedre. 20:57 A színészi elengedések - darabok, pályatársak "A kollégák az feldolgozhatatlan. Még a mai napi úgy érzem, hogy ülök a büfében és mindjárt bejön az ajtón, aki már nincs." 23:15 Kettős érzések a jövő felé és az utolsó győri évad jutalom játékai 26:00 Nyári pihenés és forgatás egy új filmben Járai Mátéval és régebbi filmes szerepeket is felidéztük "A Kincsemben forgattam egy picit. De az veszi észre, aki tudja, hogy ott nézni kell." 29:34 Az új társulat és évad a Szegedi Nemzeti Színházban 30:59 Karinthy Színház és Simon Kornél 31:48 Pár kép erejéig kiszakadunk a városból 32:34 A SMART-tól indultunk és most pedig helyet is cserélünk. Új szerepben a volánnál 37:34 Ami a filmből kimaradt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorduloarcvonasok.blog.hu/api/trackback/id/tr1814177933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl
süti beállítások módosítása