Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl

2018. július 22. 15:29 - GördülőArcvonások

Sinkó Lilla gasztroblogger (2018) Sinli_food

Sinkó Lilla győri gasztrobloggerrel egy vasárnap délelőtti lőversenye előtt indultunk el felkutatni a szerep mögötti arcvonásait. Ezen a hűvös tavaszi reggelen nem maradhatott ki a szerepcsere sem, amiben Lilla a kezdeti ismerkedés után az új NISSAN LEAF vezetési élményét élvezhette.

sinli_food.jpg

"Annyi volt csupán a célom, hogy ne az történjen (sajnos ki kell, hogy mondjuk), hogy minden második háziasszonnyal, hogy ugyanazok az ételek ismétlődnek. És hétvégén mindig rántott hús van rizzsel, krumplival és borsófőzelék meg krumplis tészta ésakkor van 4-5 étel a repertoárban és az ismétlődik"

PODCAST

Viszonylag későn kezdett főzni, akkor is egyszerűbb ételeket. Majd a család hozta magával a hétvégi ötleteléseket. Instagram oldalát csak magának indította egy galériaként, amiből magának gyűjtötte az ötleteket. De miután sokan küzdenek ezzel az ötletelős problémával, önálló életre kelt. Másfél év alatt 10.000 fölötti követő tábora kíséri minden napjait.

A könnyed főzős, cicás témák mellett felszínre kerültek a lövészet és a box is, ami egy ideje szerves része a mindennapjainak. Insta- és cica függőség, maximalizmus, ... Reggelig sorolhatnánk azt a rengeteg elfoglaltságot és tulajdonságot, ami körülveszi. Érzi ő is, hogy ezektől nem tud 100%-osan helytállni abban, amit éppen csinál. Kicsit bepillanthattok a csoda insta posztok kulisszái mögé. Beszéltünk az egyre sűrűsödő partneri együttműködésekről és ennek kapcsán egy éppen aktuális jótékonysági akciójáról is. Az győri Toyota Iniciál Autóházzal karöltve gyűjtést indított a Győri Állatmenhelynek. Ahogy meséli: "Olyan környezetben nőttem fel, ahol ruhát adni, vagy már nem használt tv-t odaadni teljesen megszokott dolog volt."

S ha már szokott autókat is tesztelni, egy helycserével kicsit leteszteltük őt is a Leaf volánja mögött, no meg ő is az elektromos autózás vezetési élményét is...

Főcímzene: Popper Péter
Hang keverés: Abdai Bálint

Együttműködő partnerek: 

INICIÁL Autóház Kft.
ADVESPHOTO Webáruház

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorduloarcvonasok.blog.hu/api/trackback/id/tr1814128453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl
süti beállítások módosítása