Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl

2018. július 22. 13:33 - GördülőArcvonások

Petrov Iván úszó edző, utánpótlás kapitány (2017)

Petrov Iván a GYŐRI ÚSZÓ SE vezetője, a magyar utánpótlás úszó válogatott szövetségi kapitánya nem erre a pályára készült. Még, ha a medence mellett is nőtt fel Pécsett. Édesapja kisegítésére állt kötélnek anno, aztán megszerette és beszippantotta a gyerekekkel való foglalkozás. Arcvonásain keresztül igazán érdekes és értékes gondolatokkal gazdagodhat, aki beül mellénk. Nem csak úszóknak!!!

nevtelen-2.jpg

PODCAST

Pécsről 2013-ban jött Győrbe, ahol azóta világszínvonalúra emelte a győri úszósportot. Számos külföldi elit válogatott jár Győrbe edző táborozni és a tavalyi EYOF után a decemberi Scitec Open Európa egyik leg nagyobb eseménnyé nőtte ki magát a maga 800 élvonalbeli versenyző részvételével.

Megjárta Thaiföldet és azóta is rendszeresen kap külföldi állás ajánlatokat. Ő mégis marad és nem is tudja elképzelni az életét külföldön.

Főcímzene: Popper Péter
Hang keverés: Abdai Bálint

Együttműködő partnerek: 

Leier Autó Kft. - Hyundai Márkakereskedés és szerviz
ADVESPHOTO Webáruház 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorduloarcvonasok.blog.hu/api/trackback/id/tr914128185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl
süti beállítások módosítása