Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl

2018. november 26. 20:25 - GördülőArcvonások

Mohácsi Attila színművész őszinte érzéseivel folytatja pályáját

videó + podcast

Mohácsi Attila 20 éve tagja az idén 40 éves születésnapját ünneplő Győri Nemzeti Színháznak, akivel az Aréna olvasó próbája itán indultunk el, hogy átbeszéljük az ő 42 és a Győrben töltött 20 évének érdekesebb szeleteit.
moha_fo.jpg

"Van bennem is egy szándékos nyitás, hogy az érzelmeimet, érzéseimet egyre inkább, egyre őszintébben kinyílvánítsam a külvilág felé."

Az élet fintora, hogy a 40 éves győri színház utolsó évadáról beszélgettünk, hiszen új színház épül 2021-re. Legalábbis akkor még így tudtuk. Azóta már tolódott a költözés és az új épület átadása is. Leghamarabb 2023-ra készül el az új győri teátrum.

PODCAST

Főcímzene: Popper Péter
Hang keverés: Abdai Bálint

Együttműködő partnerek: 

Toyota Iniciál Autóház Kft.
ADVESPHOTO Webáruház
 

Tartalom:
0:00
Ajánló 0:29 Főcím 1:02 Klasszikus évad A 40 éves színházban 20 éve játszik Mohácsi Attila. Hotel Menthol és az idei Aréna darabbal indítottunk. "Szinte az összes Hungária dalt kívülről fújom." 2:16 Honnan jött a színház? Az Édesapja kedvéért műszaki pályán indult, de a technikum után már a színház felé indult. 6:15 Műszaki beállítottsága ellenére nehezen alkalmazkodik a mai kor technikai vívmányaihoz. Ragaszkodik a régi dolgokhoz és a lakhelyének sem választotta Győrt, hiába van szinte itt egész évben. 9:26 Beskatulyázás és a karakter szerepek "A néha túlmozgásos énem egy karakter figurában fogadható el a színpadon." 11:20 Igazán a zenés darabokban éli ki magát, de ugyanakkor örül, hogy prózai szerepeket is bíznak rá. "Nekem akkor teljes ez az egész, akkor kerek, ha én énekelhetek, táncolhatok és mellette prózát is mondhatok." 12:18 A Két úr szolgája, ami nagy küzdés a néma zenei részekkel, hiszen nem énekelhetik az előadás dalait. :-) 14:02 A Padlással megyníló új karakter - "Mert megnyugszik az ember." 18:04 20 éve csak Győrben, leszámítva egy röpke Jóban Rosszban sorozatot. "Majd eltöltök egy pár évet... A mai napig is töltöm." 23:09 A ragaszkodó művész elengedései és az az egy jól összeszokott partner, aki szerencsés esetben adatik meg egy pálya során a színpadon. 25:32 Attila ilyen partnere volt Csonka Tünde, akitől már az óceán választja el. 26:21 Induló szóló pálya és az Érzések szólókoncert - "Pontosan meg akartam mutatni a bennem rejlő érzelmeket és lírát." 29:38 Külföldi szakmai, kultúrális élmények, hiszen mindig kell inspiárciókat szerezni a fejlődéshez. Lara Fabian iránti rajongás és a két budapesti koncert... 32:56 A februári előkoncert visszajelzései és az őszi folytatás. 35:41 ARÉNA az új Fenyő Miklós darab Győrben - "Állítólag hidrogénszőke hajam lesz a darabban, ennyit tudtam meg a mai olvasó próbán." 40:43 Ami a filmből kimaradt...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorduloarcvonasok.blog.hu/api/trackback/id/tr9214394990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl
süti beállítások módosítása