Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl

2018. július 22. 13:51 - GördülőArcvonások

Dunai Csenge színművész (2018) Győri Nemzeti Színház

Dunai Csenge 6 éves korától eltántoríthatatlanul készült a színészi pályára.

2017 májusában még negyedéves kaposvári színművészetisként érkezett a Győri Nemzeti Színház olvasó próbájára. Hamar a győri színházszeretők kedvence és azóta a Győr2023 Európa Kultúrális Fővárosa pályázat egyik arca is lett.

dunai_csenge.jpg

"Az a szerencse szerintem, hogy én soha nem gondoltam erről konkrétan semmi olyat, ami esetleg a későbbiekben egy ilyen elvárás lett volna a részemről. Nem voltam soha ez az álmodozó típus."

PODCAST

Ahogy mondta, az elején félt is tőle rendesen. Hiszen idén végez Kaposváron és máris Valló Péter egyik darabjában kapott szerepet. Fel sem fogta mikor egy újabb győri, immár főszerep találta meg. Mégpedig az Abigél Gina-ja. Ezekről s persze az idáig vezető útról is beszélgettünk egy jót.

Főcímzene: Popper Péter
Hang keverés: Abdai Bálint

Együttműködő partnerek: 

Leier Autó Kft. - Hyundai Márkakereskedés és szerviz
ADVESPHOTO Webáruház 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorduloarcvonasok.blog.hu/api/trackback/id/tr8914128199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl
süti beállítások módosítása