Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl

2018. július 22. 14:52 - GördülőArcvonások

Lengyel József (2018) Torta és Karamell Szalon by Lengyel József

Lengyel Józseffel a Torta és Karamell Szalon megálmodójával a márciusi télben indultunk el feltárni a "torta király" szerep mögötti arcvonásait, kipróbálni az új győri hidat és nem kevésbé az elektromos autózást az új NISSAN LEAFfel.

jozsi.jpg

"Én nem mint tárgyat tekintem a tortákat, hanem minden torta egy ajándék és egy személyiség amihez hozzá lehet fűzni. És hogyha az ünnepelt a torta egy szegletében megtalálja önmagát akkor már elérte a célját."

PODCAST

Minden egyes beszélgetésünk hatalmas töltést ad. Nem volt ez másként ezen az utunkon sem, ami alatt az új helyre költözött szalon kedves epizódjai és a végig tartó kicsattanó jókedvünk mellett nem kerültük el az évek óta tartó hajtás árnyoldalit sem. Igazi mélységekkel magasságokkal, szinte sírva vidulós perceinket nem tartjuk tovább titokban. :-) 3 év után valóban a végleges helyére költöztette álom szalonját? Miként viselte meg és maradt-e energia az önfeledt ünneplésre? Hogyan éli hétköznapjait és ugyanez a "pompa" van otthon is, mint a rivaldafényben?

Kövessétek a Torta és Karamell Szalon by Lengyel József facebook oldalt!

Főcímzene: Popper Péter
Hang keverés: Abdai Bálint

Együttműködő partnerek: 

INICIÁL Autóház Kft.
ADVESPHOTO Webáruház 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorduloarcvonasok.blog.hu/api/trackback/id/tr5114128369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl
süti beállítások módosítása