Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl

2018. július 22. 15:07 - GördülőArcvonások

Járai Máté színművész múltról, jelenről és a család jövőbeni szerepéről is beszélt

Járai Máté színművésszel két győri előadása között indultunk el előhozni a szerep mögötti arcvonásait, s ebben a tavaszi napsütésben egy szerepcserével az új NISSAN LEAF vezetési élményét is átélhette. :-)

jarai_yt.jpg

"Ha Valló Péter rendez egy színészt az olyan, mint Hosszú Katinkával egy medencében úszni. Ha te már ott vagy abban a tízben, akivel a Valló Péter dolgozni akar. Ha te ott vagy abban a tízben aki együtt úszik egy világklasszissal, az valami egészen nagy megtiszteltetés." 

PODCAST

35 évesen szerzett jogosítványt, de azóta meg sem áll. Sofőrként telekocsizva ingázik Budapest - Győr - Szolnok között. Csúcsra járatja a terhelhetőségét amit mostanában egyre inkább érez.

A fájdalmasan nehéz darab elengedések mellett az elmúlt években számos kollégát is el kellett engednie, mikor azok az Égi Társulatba költöztek. Balikó Tamással későn ismerkedtek meg és sok közös munkát tervezgettek, mikor az ismert rendező tragikus hirtelenséggel elment. Idén pedig meg kellett hozni az egyik legnehezebb döntését, amikor a Padlás miatt nem vállalta Valló Péterrel a közös munkát.

Szereti, ha egy színházi darab főszerepével járó felelősség a vállát nyomja, de sokszor mondja, hogy őt a stressz miatt fizetik. Sokszor az esti előadás után megy el edzeni. Hogy hova? az sem marad titokban. :-)

Hosszú Katinka, Darnyi Tamás és számos szeretett pályatárs mellett végre beszélgethettünk a háttérből támogató feleségről, Járai Kíráról és persze az ő új önkifejezéséről a Gerincbarátról.

A szerepcsere után beszélgettünk a vezetésről és ha már ő vezetett, felszínre került pár eddig nem ismert arcvonása is... ;-) A saját gyermek egyre sűrűbben téma mostanában ahogy a filmezés is. Utóbbiban egy ősztől induló sorozatban debütál, amivel reméli az országos ismertséget is kicsit megérezheti.

Kövessétek a Járai Máté hivatalos oldala facebook oldalt!

Főcímzene: Popper Péter
Hang keverés: Abdai Bálint

Együttműködő partnerek: 

INICIÁL Autóház Kft.
ADVESPHOTO Webáruház

Részletes tartalom:

0:41 főcím 1:14 "Teljesen utas tudok lenni (...) Én 4 év alatt többet vezettem, mint azok a barátaim akiknek 20 éve jogosítványuk van..." 5:30 Primadonnák és a főzés... 8:41 A darabok és a pályatársak elengedése... "Ez olyasmi lehet, mint amikor felnő a gyereked és egyszer csak azt mondja, hogy: Én most elköltözöm." 11:00 "Nagy terveink voltak a Balikóval. Azért is fáj nagyon a halála, mert úgy érzem, hogy túl későn ismerkedtünk meg..." 11:52 A padlás és Valló Péter rendezésének visszamondása... "Ha Valló Péter rendez egy színészt az olyan, mint Hosszú Katinkával egy medencében úszni." 13:00 Az erőpróbák lelki trenírozása 14:39 A színész is ember... Amikor a szervezet néha feladja a harcot... 17:16 Mint a versenylovak... 19:24 Máté és a bungee jumping... :D 22:50 "Mi 19 éve vagyunk együtt..." 26:42 Járai Kíra új szenvedélye a Gerincbarát (Keressétek a fb-on) 29:07 Szerepcsere, avagy Járai Máté dodzsemezik... :D 31:47 Máté egy Füredi Nikis úton magyaráz nekem, hogyan is kéne...? :D 32:35 Henrik a hybrid TOYOTA "Matildban úgy néztél ki, mint egy francia filmsztár, Henrikben pedig olyan vagy mint egy üzletember." (Kíra) 33:48 Máté egy leendő saját gyerekkel kapcsolatos arcvonásai... 36:56 Máté és az esti edzéseinek helyszíne. "Nagyon szeretem ezt a termet és ha Győrbe járok sportolni, mindig ide..." 39:47 "Ilyet én is akarok. Én is körbe akarom vinni a lányomat, vagy a fiamat. (...) Nem is baj, ha nekem később lesz, mert akkor nagyobb szám lesz" 41:20 "Kaptam egy filmsorozatot." 43:40 Ami a filmből kimaradt...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorduloarcvonasok.blog.hu/api/trackback/id/tr114128401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl
süti beállítások módosítása