Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl

2018. július 22. 11:31 - GördülőArcvonások

Járai Máté színművész (2017)

Járai Máté színművésszel Budáról indulva Győrig beszélgettünk évekig tartó autó nélküli ingázásról, a késői jogosítványról és ennek a kezdeti furcsaságairól. Az utóbbi két év közösségi telekocsizásairól, ennek minden nehézségével és érdekes sztorijaival. A rendszeres Oszkáros utasokról, együtt átélt élményekről, a rendszernek köszönhető családbarátabb mindennapokról.

jarai_2017.jpg

A szerepcserének és a hosszú útnak az oka, hogy Mátéval érdemesnek tartottunk egy „Oszkáros” utat, amiben most bárki velünk tarthat. Az eddig több mint 800 telekocsis út számtalan érdekes találkozást szült és rengeteg olyan helyzetet, amikből az út alatt többet felidézünk. A helyes rajongótól, aki csak a közös út miatt utazott Budapestre és tucatnyi emberi vonásról, amik megmutatják egy színész szerepeken kívüli arcát.

 

Kövvessétek Járai Mátét a facebookon!

Hang keverés: Abdai Bálint

Együttműködő partnerek: 

Leier Autó Kft. - Hyundai Márkakereskedés és szerviz
ADVESPHOTO Webáruház

Részletes tartalom:

0:50 A késői jogosítvány és ami előtte volt 3:43 Az első győri út Molnár Judittal 4:48 Az ingázás luxusa az Oszkár telekocsinak köszönhető 7:29 A kresz- és forgalmi vizsga sztorijai :-) 11:27 Szegedi várakozás, mert az operett Bonvivánja beleszerelmesedett a primadonnába... :D 13:00 Oszkáros sztori Best Of, avagy Máté esetei a 800 utasával 20:43 A tizenéves lány, aki csak a kedvenc színészével akart utazni, hogy utána rögtön vissza vonatozzon 22:45 az Oszkáros Daisy Parker nicknév története 24:58 Törőcsik Mari a Kripliről 28:11 A megkomponált magánéleti helyzetek, az állandó pörgés. "Olyan vagyok, mint egy mobiltelefon, amit még soha nem kapcsoltak ki."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorduloarcvonasok.blog.hu/api/trackback/id/tr2814127983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hétszemközti győri beszélgetések a komfortzónán innen és túl
süti beállítások módosítása